Home » Auto reclame » Autobelettering

Autobelettering

Bijna elk bedrijf is tegenwoordig in het bezit van een (bedrijfs)auto. Het wordt steeds drukker op de weg en je ziet steeds meer opvallende bedrijfsauto's. Dat biedt mogelijkheden! Want, wat jij ziet, ziet jou ook!

 

Je (bedrijfs)auto is je rijdende visitekaartje: je kunt snel je naamsbekendheid vergroten en bent herkenbaar. Je wordt door honderden (potentiële) klanten gezien, dag in dag uit. 

Jouw rijdende reclamecampagne

Wanneer je ons alle gegevens van je auto doorgeeft (kenteken, jaartal, type en kleur etc.) en ons voorziet van je logo (digitaal als EPS bestand) maken wij een eerste schetsontwerp. Dit dient als basis voor het uiteindelijke (3D) ontwerp. In overleg zorgen wij voor een eindontwerp, dat helemaal naar jouw wens is. Naast belettering kun je ook kiezen voor full colour afbeeldingen of car wrapping.

 

Naast het beletteren of wrappen van je auto kunnen wij dit ook doen voor alle andere voertuigen, zoals aanhangwagens, boten, scooters, fietsen, vrachtwagens, maar ook accesoires zoals helmen. 

 

Summa S160T snijplotter van Vision d-sign Groningen

Onze Summa S160T snijplotter die we gebruiken voor het snijden van de folie.

Materialen

Voor het beletteren en wrappen gebruiken wij hoogwaardige materialen zoals snijfolies van Avery Dennison en Hexis Suptac of wrapfolies van 3M,  Avery Dennison en Hexis Skintac. Afhankelijk van de wensen van de klant zoeken wij een geschikte folie uit.

 

Logo Avery Dennison
Logo 3M
Logo Hexis

Voorbeelden van door ons gerealiseerde auto's