Projecten Vision d-sign


Ontwerp en belettering vrachtwagen Ponyverhuur Stadspark

Voor Ponyverhuur Stadspark hebben wij het ontwerp voor deze vrachtwagen mogen maken. De voorzijde van de vrachtwagen heeft nieuwe panelen gekregen, waardoor er kleurverschil in zat. We hebben dit opgelost door het blauwe vlak te plaatsen met een speelse kromming er in. De overige elementen passen bij de overige uittingen van Ponyverhuur Stadspark waardoor er een mooie lijn is gecreëerd.


Kleding en belettering bedrijfsbus Berend Werkt

Voor Berend Werkt hebben wij de bedrijfsbus van reclame mogen voorzien en bijpassende polo's en sweatshirts bedrukt en geleverd. Wij zijn blij met het resultaat en Berend kan zijn bedrijf zo goed promoten.


Ontwerp en belettering paardenvrachtwagen

Samen met de opdrachtgever hebben we een mooi ontwerp voor deze vrachtwagen mogen maken. We zijn op zoek gegaan naar iets wat passend is en zijn uitgekomen op een tekening van het paard. Dit is aangevuld met een striping, tekst en een wrap over de spoiler. Het is een unieke vrachtwagen geworden die past bij de eigenaar.


Logo ontwerp, belettering bedrijfsbus, visitekaartje en kleding MP Daktechniek

Voor MP Daktechniek hebben wij een mooie lijn uit mogen zetten. We hebben het logo ontworpen, visitekaartjes ontworpen en laten drukken, kleding bedrukt en de bedrijfsbus van belettering mogen voorzien. 


Belettering aanhanger Mobiled Media

De aanhanger van Mobiled Media is compleet voorzien van Avery Dennison 777 folie in een kleur die goed past bij de auto en is voorzien van het logo. 


Autobelettering Kies Dakbedekkingen

Met veel plezier hebben wij de Ford Transit Custom van Kies Dakbedekkingen van reclame mogen voorzien. We hebben hierbij veel vrijheid gekregen om er een mooi ontwerp van te mogen maken. 


Jubileumboek 75 jaar Maria Elisabeth Linhoff Stichting

Voor het 75 jarige bestaan van de Maria Elisabeth Linhoff stichting heb ik een mooi boek mogen maken die eind november gepresenteerd is. 48 pagina's met een harde kaft en leeslint.

Jubileumboek 75 jaar Maria Elisabeth Linhoff Stichting

Uitvoeringsprogramma fiets 2019-2022

Een mooie opdracht voor de gemeente Groningen, het Uitvoeringsprogramma Fiets met alle plannen voor de komende jaren. Hieronder kun je het hele document in lage resolutie downloaden.

Uitvoeringsprogramma Fiets 2019 2022 Scherm
PDF – 26,1 MB 1188 downloads

Three Minute Store van Brandweer Groningen bij Ikea Groningen

Three Minute Store van brandweer Groningen bij Ikea Groningen

Op maandag 9 september hebben we samen met Brandweer Groningen en Ikea Groningen de Three Minute Store ingericht in de Ikea. Hier kunnen de klanten van Ikea een week lang informatie krijgen over brandveilig wonen en worden er onveilige situaties getoond.

 

 


Judo diploma's voor Jiritsu

Een mooie opdracht om voor Jiritsu nieuwe judo diploma's te maken. De uitdaging was om de teksten vanuit een excel-bestand automatisch in de vormgeving te laden zodat de diploma's al met de juiste gegevens erin gedrukt kunnen worden.


Jaarverslag 2018 Parkeerbedrijf

Het Parkeerbedrijf van de Gemeente Groningen beheert alle parkeerplaatsen, parkeergarages en P+R terreinen in de gemeente. In 28 pagina's een overzicht van het afgelopen jaar.