Kleding bedrukken

Met onze  Summa snijplotter en een transferpers van Poli-Tape kunnen wij – door middel van een transfer – kleding bedrukken. We maken hiervoor gebruik van POLI-FLEX TURBO, dat is een niet doorschijnende polyurethaan transfer flexfolie die wasbaar is tot 60 graden Celcius. De folie is verkrijgbaar in 40 kleuren. 

 

Ook is het mogelijk full-color afbeeldingen op de kleding aan te brengen. Dit kan tot een maximum formaat van 20 x 30 cm. De prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

 

Vision d-sign kan de meest gangbare kleding leveren en maakt bij voorkeur gebruik van merken als B&C, Fruit of the Loom en Gildan.

Ook de kledinglijn van Herock Workwear is nu leverbaar. We leveren de kleding op bestelling en hanteren geen grote voorraden. Door goede afspraken met onze leverancier kunnen we kleding snel leveren en is het mogelijk om een groot assortiment aan te bieden. Het vooraf leveren van eventuele pasmodellen behoort tot de mogelijkheden. Op afspraak kunnen we samen met u alle mogelijkheden doornemen en aan de hand van uw wensen  een offerte maken. Voor clubs of verenigingen is het mogelijk dat wij een eigen bestelpagina inrichten. Hierop kunnen de leden dan hun eigen kleding bestellen.

 

Via bovenstaande catalogus kunt u de gewenste kleding uitzoeken. Als u ons het artikelnummer doorgeeft en de gewenste bedrukking maken wij een passende offerte. Voor grotere oplagen kunnen wij korting geven, neem hiervoor contact met ons op.

 

Prijzen bedrukken (excl. 21% BTW)

Bedrukking Prijs Meerprijs per extra kleur
Grote opdruk (max. 35 x 35 cm) € 7,95 € 5,57
2 grote opdrukken € 11,95 € 8,37
Kleine opdruk (max. 10 x 10 cm) € 5,25 € 3,68
2 kleine opdrukken € 7,90 € 5,53
Grote en kleine opdruk € 9,90 € 6,95
Grote en 2 kleine opdrukken € 13,85 € 9,28
Kleine en 2 grote opdrukken € 15,95 € 12,25
Meerprijs Metallic / Bright kleuren € 1,00
Meerprijs Neon / Gold kleuren € 1,50

Voorbeelden

Logo Fruit of the Loom
Logo Helly hansen WorkWear
Logo Gildan