Vormgeving

Als ervaren grafisch vormgever heb ik al veel producten mogen maken. Ik ben begonnen als grafische vormgever van een maandblad en heb daarnaast veel boeken en boekomslagen mogen ontwerpen. In de loop der jaren heb ik wel een bepaalde lijn ontwikkeld, maar wat de klant wil staat nog altijd voorop bij mij.

 

Ik kan u adviseren over alle mogelijke producten en ga graag de uitdaging aan om een oplossing te vinden voor uw 'probleem'.


Drukwerk

Door de jarenlange ervaring en goede contacten met drukkers, weet ik welke drukker goed is in bepaalde soorten drukwerk en waar het tegen goede prijzen besteld kan worden. Naast de vormgeving van producten kan ik dus ook het drukwerk voor u verzorgen, zodat u bezig kunt met de dingen waar u goed in bent!

 

Ik maak graag een offerte voor u!

 

Eigen bestelpagina

Heeft u regelmatig drukwerk nodig en zijn er in uw bedrijf meerdere mensen die drukwerk bestellen? Of beschikt uw bedrijf over meerdere locaties waar drukwerk besteld wordt? Ik kan voor u een eigen afgeschermde bedrijfspagina maken met alle producten die u geleverd wilt hebben. Neem contact met mij op voor meer informatie hier over.