Nieuws van vision d-sign

Vergader en cursusruimte

Met ingang van 1 september 2021 gaan wij onze ruimte verhuren voor cursussen en vergaderingen. Het gaat om een zaaltje van 6 x 9,5 meter op de eerste verdieping en is alleen met de trap bereikbaar. De ruimte is voorzien van tafels en stoelen en een flip-over. Optioneel is er een 70 inch beeldscherm en/of een geluidssysteem bij te huren. De verhuur is mogelijk per dagdeel ('s ochtends van 8.00 - 12.00 uur, 's middags van 13.00 - 17.00 uur en 's avonds van 18.30 - 22.30 uur).

Lees meer »

Nieuw in het assortiment: Herock werkkleding

Wie in een veeleisende omgeving werkt, heeft het juiste materiaal nodig om een optimale prestatie te leveren. HEROCK® zorgt ervoor dat je voor elke denkbare opdracht de perfecte uitrusting ter beschikking hebt, zelfs in de meest barre werk- en weersomstandigheden.

Lees meer »

Autobelettering

Een bedrijfsauto met reclame er op valt meer op. Je laat ermee zien wie je bent en wat je doet. Het straalt professionaliteit uit naar jouw klanten.  Is jouw bedrijfsauto nog niet voorzien van reclame? Vision d-sign maakt graag een gratis ontwerp en een offerte voor je. Neem via e-mail of telefonisch contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Lees meer »

Nieuw in het assortiment – zeildoek folie

Vision d-sign levert nu ook de Avery Dennison® SignFlex™ serie. Dit is een nieuwe generatie gegoten zeildoek folie. Het is speciaal ontwikkeld voor hechting aan flexibele ondergronden zoals banners, afdekzeilen en schuifgordijnen voor vrachtwagens.

Lees meer »

Auto voor Jiritsu

De auto voor Jiritsu is ontworpen en beletterd door Vision d-sign. Na de aanschaf van de snijplotter, het uitvoeren van diverse testen en het volgen van trainingen bij Avery Dennison is het een mooie stap om daadwerkelijk een auto af te kunnen leveren. 

Lees meer »

Een nieuwe snijplotter

Na meer dan een jaar informatie inwinnen, beurzen bezoeken, gesprekken voeren met vertegenwoordigers en goed nadenken, hebben wij de knoop doorgehakt en een Summa S160T snijplotter gekocht. Na een tijdje getest te hebben met een 30 cm snijplotter is het nu tijd voor het grote werk en kunnen we (wrap)folie snijden tot 160 cm breed! Met deze mooie machine kunnen we echt starten met autobelettering, raambelettering en alles waar maar folie of teksten op moeten komen. De komende periode gaan we uitvoerig de machine en diverse materialen testen, verschillende trainingen volgen en de eerste auto's beletteren. Neem contact op voor meer informatie of een offerte voor een opvallende auto of bedrijfsauto!

Lees meer »

Autobelettering

Vandaag bezoek gehad van een vertegenwoordiger van Hexis. Een goed gesprek gehad over het beletteren en wrappen van auto's. We hebben nu waaiers van alle snijfolies, wrapfolies en glasfolies. Mooi materiaal om aan de klanten te kunnen laten zien, zodat er een juiste keuze gemaakt kan worden.

Lees meer »

Nieuwe website

Vandaag is de nieuwe website voor Vision d-sign online gegaan. Hij is nog niet helemaal klaar, maar voldoende om vast te laten zien. Ik ben blij met het resultaat en ga hard aan de slag om de website up to date te houden. Op deze pagina zullen interessante nieuwtjes komen, maar ook tips over het aanleveren van materialen en aandachtspunten voor de opdrachtgever.

Lees meer »