Home » Projecten

Projecten

Three Minute Store van Brandweer Groningen bij Ikea Groningen

Op maandag 9 september hebben we samen met Brandweer Groningen en Ikea Groningen de Three Minute Store ingericht in de Ikea. Hier kunnen de klanten van Ikea een week lang informatie krijgen over brandveilig wonen en worden er onveilige situaties getoond.

 

 

Judo diploma's voor Jiritsu

Een mooie opdracht om voor Jiritsu nieuwe judo diploma's te maken. De uitdaging was om de teksten vanuit een excel-bestand automatisch in de vormgeving te laden zodat de diploma's al met de juiste gegevens erin gedrukt kunnen worden.

Jaarverslag 2018 Parkeerbedrijf

Het Parkeerbedrijf van de Gemeente Groningen beheert alle parkeerplaatsen, parkeergarages en P+R terreinen in de gemeente. In 28 pagina's een overzicht van het afgelopen jaar.

Aanpassen Huisstijl Veiligheidsregio Groningen

Naar aanleiding van het aanpassen van de huisstijlhandboeken voor Veiligheidsregio Groningen en Brandweer Groningen is er besloten dat de Veiligheidsregio prominenter en herkenbaarder in de huisstijl aanwezig moet zijn. Samen met de afdeling communicatie ga ik een voorstel maken om Veiligheidsregio duidelijker aanwezig te krijgen in de huisstijl. Een mooie uitdaging!

Huisstijlhandboek Brandweer Groningen

Aanpassing van het Huisstijlhandboek voor Brandweer Groningen. 

Huisstijlhandboek Veiligheidsregio Groningen

Aanpassing van het Huisstijlhandboek voor Veiligheidsregio Groningen. Door het aanpassen van de groene kleur is de huisstijl behoorlijk anders geworden.