Home » Projecten

Projecten Vision d-sign


Belettering aanhanger Mobiled Media

De aanhanger van Mobiled Media is compleet voorzien van Avery Dennison 777 folie in een kleur die goed past bij de auto en voorzien van het logo. 


Autobelettering Kies Dakbedekkingen

Met veel plezier hebben wij de Ford Transit Custom van Kies Dakbedekkingen van reclame mogen voorzien. We hebben hierbij veel vrijheid gekregen om er een mooi ontwerp van te mogen maken. 


Jubileumboek 75 jaar Maria Elisabeth Linhoff Stichting

Voor het 75 jarige bestaan van de Maria Elisabeth Linhoff stichting heb ik een mooi boek mogen maken die eind november gepresenteerd is. 48 pagina's met een harde kaft en leeslint.

Jubileumboek 75 jaar Maria Elisabeth Linhoff Stichting

Uitvoeringsprogramma fiets 2019-2022

Een mooie opdracht voor de gemeente Groningen, het Uitvoeringsprogramma Fiets met alle plannen voor de komende jaren. Hieronder kun je het hele document in lage resolutie downloaden.

Uitvoeringsprogramma Fiets 2019 2022 Scherm
PDF – 26.1 MB 218 downloads

Three Minute Store van Brandweer Groningen bij Ikea Groningen

Three Minute Store van brandweer Groningen bij Ikea Groningen

Op maandag 9 september hebben we samen met Brandweer Groningen en Ikea Groningen de Three Minute Store ingericht in de Ikea. Hier kunnen de klanten van Ikea een week lang informatie krijgen over brandveilig wonen en worden er onveilige situaties getoond.

 

 


Judo diploma's voor Jiritsu

Een mooie opdracht om voor Jiritsu nieuwe judo diploma's te maken. De uitdaging was om de teksten vanuit een excel-bestand automatisch in de vormgeving te laden zodat de diploma's al met de juiste gegevens erin gedrukt kunnen worden.


Jaarverslag 2018 Parkeerbedrijf

Het Parkeerbedrijf van de Gemeente Groningen beheert alle parkeerplaatsen, parkeergarages en P+R terreinen in de gemeente. In 28 pagina's een overzicht van het afgelopen jaar.