Auto belettering

Bijna elk bedrijf is tegenwoordig in het bezit van een (bedrijfs)auto. Het wordt steeds drukker op de weg en er zijn steeds meer opvallende bedrijfsauto's. Dat biedt mogelijkheden! 

 

Uw (bedrijfs)auto is uw rijdende visitekaartje: u kunt snel uw naamsbekendheid vergroten en bent herkenbaar. Uw (bedrijfs)auto wordt door honderden (potentiële) klanten gezien, dag in dag uit. 

Rijdende reclamecampagne

Wanneer u ons alle gegevens van de auto doorgeeft (kenteken, jaartal, type en kleur etc.) en ons voorziet van het bedrijfslogo (digitaal als EPS bestand) maken wij een eerste schetsontwerp. Dit dient als basis voor het uiteindelijke (3D) ontwerp. In overleg zorgen wij voor een eindontwerp, dat helemaal naar uw wens is. Vision d-sign ziet het als een uitdaging om van ieder ontwerp iets unieks te maken, zodat uw (bedrijfs)auto uniek wordt!

 

Vrijblijvende offerte en ontwerp

Volgens een onderzoek van 3M onder bedrijven maakt 46 procent van de kleine bedrijven nog steeds geen reclame met hun voertuigen. Dit terwijl is gebleken dat voertuigreclame een van de meest succesvolle en betaalbare vormen van marketing is.

Hoort u hier ook bij en wilt u dit veranderen? U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte en eerste ontwerp voor uw (bedrijfs)auto opvragen. U krijgt daarmee duidelijk inzicht in de mogelijkheden en de kosten.

 

Naast het beletteren (bestickeren) of wrappen van uw auto kunnen wij dit ook doen voor alle andere voertuigen, zoals bestelbussen, aanhangwagens, boten, scooters, fietsen, vrachtwagens, maar ook accessoires zoals helmen. 

 

Summa S160T snijplotter van Vision d-sign Groningen

Onze Summa S160T snijplotter die we gebruiken voor het snijden van de folie.

Materialen

Voor het beletteren en wrappen gebruiken wij hoogwaardige materialen zoals snijfolies van Avery Dennison of wrapfolies van 3M,  Avery Dennison en Hexis Skintac. Afhankelijk van de wensen van de klant zoeken wij een geschikte folie uit.

 

Logo Avery Dennison
Logo 3M
Logo Hexis

Voorbeelden van door ons gerealiseerde auto's