De Herock Workwear Collectie is onder te verdelen in drie verschillende lijnen die elk op hun eigen manier tegemoet komen aan de unieke behoeftes van de doelgroep waarvoor ze ontworpen zijn.

 

ESSENTIALS

De Essentials lijn omvat de basisvereisten voor iedereen die zijn handen uit de mouwen wil steken: of je nu een professionele dakwerker bent of gewoon een gemotiveerde doe-het-zelver. Elke zoektocht naar de juiste uitrusting begint hier.

 

De artikelen in deze basiscollectie dragen het HEROCK® logo enkel aan de binnenkant en zijn dus uitermate geschikt voor extra bedrukkingen en borduringen. Perfect als je het imago van je bedrijf nog extra aandacht wilt geven!

ADDITIONALS

Op zoek naar een artikel dat gericht is op een specifieke job, of een item

dat moet beantwoorden aan een bepaalde vereiste? Je vindt het ongetwijfeld in de Additionals lijn.

 

Deze collectie is in eerste instantie ontworpen voor professionals. Ook de iets meer ervaren klusser zal in dit gamma zijn gading vinden.

 

De artikelen in deze lijn laten ook meer dan genoeg ruimte over voor het plaatsen van een bedrijfslogo of eigen ontwerp.

EXPERTS

In deze collectie vind je de absolute top van het HEROCK® assortiment: de Experts lijn is uitsluitend ontworpen voor de experts die behoefte hebben aan het beste van het beste.

 

Deze kleding bevat de meest exclusieve artikelen en de meest duurzame stofkwaliteiten en wordt alleen verkocht door onze professionele distributiepartners.

 

De lijn is speciaal ontwikkeld voor de vakman die bij zijn cliënteel telkens de beste indruk wenst achter te laten.

Download de Herock Catalogus voor het complete overzicht:

Herock Cataloog 2021 Nl
PDF – 30,2 MB 402 downloads
Herock Cataloog 2020 Nederlands Lr 0
PDF – 37,1 MB 673 downloads